Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Νέα βήματα..... νέοι ορίζοντες ....καθαροί ουρανοί......3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής 2012-2019

3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, 2012 -2109

Οι δράσεις και τα προγράμματα αστρονομικού ενδιαφέροντος που πραγματοποίησα στο 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής έλαβαν τέλος. Τα όμορφα 7 χρόνια, από τον Σεπτέμβριο 2012 έως τον Ιούνιο 2019, πέρασαν.

Ένα τυχαίο γεγονός (προερχόμενο από τα φοιτητικά μου χρόνια στο Πανεπ. Ιωαννίνων) με οδήγησε στο 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και μερικά επίσης τυχαία γεγονότα με οδήγησαν/βοήθησαν να παραμείνω στο ίδιο σχολείο για επτά χρόνια.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και γλυκές αναμνήσεις βλέπω ότι από τον Σεπτέμβριο 2019 θα βρίσκομαι σε άλλο σχολείο, όπου με τον ίδιο ζήλο θα προσπαθήσω να δημιουργήσω τις ίδιες ή και περισσότερες δραστηριότητες ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο και πάντα υγεία να υπάρχει.
Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο.
Με αγάπη θα θυμάμαι τους μαθητές, γονείς, καθηγητές, υποδιευθυντές (κ.Αικατερίνη Σαλαμβά, κ. Αθανάσιο Παπαγιαννάκη, κ Αγάπη Τσατσαρίδου) και διευθυντές (κ. Κερατσώ Γεωργιάδου, κ. Κωνσταντίνο  Παπάζογλου) που συνεργάσθηκα όλα αυτά τα χρόνια.
Ξεχωριστά και θερμά θα ευχαριστήσω τον κ. Γιαγκίνη Αχιλλέα (έμπειρο ραδιοερασιτέχνη) για την τριετή σχεδόν προσπάθεια που έκανε μέχρι να καταφέρουμε να συνομιλήσουν 18 μαθητές μας με τον Διοικητή του ΔΔΣ που ταξίδευε πάνω από την Ελλάδα, μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (στις 10 Μαρτίου 2017).

Ευτυχώς υπάρχουν μερικές φωτογραφίες που θα μείνουν για τα επόμενα χρόνια, για να θυμόμαστε τις δραστηριότητες.
Τα συναισθήματα θα μείνουν στην καρδιά και τις σκέψεις μας.
Εύχομαι και ελπίζω, οι μαθητές και οι καθηγητές, να πετυχαίνουν τους στόχους που βάζουν κάθε χρονιά και να γίνονται καλύτεροι.
Αν κατάφερα να σπείρω αρκετούς αστρονομικούς σπόρους, ανησυχίες Φυσικής και παιδαγωγικές ενθαρρύνσεις αυτό θα φανεί στο μέλλον. Εύχομαι να πέτυχα περισσότερα από όσα φαντάζομαι.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ανοχή στα λάθη που ίσως έγιναν μέσα στην πίεση της εργασίας και των προθεσμιών !
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.
Θα χαίρομαι πάντα να μαθαίνω χαρούμενα νέα σας !

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Πρασόπουλος Δημήτριος
Φυσικός

Ακολουθούν φωτογραφίες από μερικές μόνο δραστηριότητες των 7 χρόνων, σε κάποιες δεν βγάζαμε φωτογραφίες, τι κρίμα !

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης (το 5ο μου παιδί) που υποστήριζαν και υποστηρίζουν όλες τις αστρονομικές δράσεις.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου